Menüü

+372 631 5870

PRIVAATSUSPOLIITIKA

Restoran Senso töötleb klientide andmeid selleks, et osutada ja vahendada veebikeskkonnas pakutavaid teenuseid, samuti meie tegevust reguleerivate seadustega meile pandud kohustute täitmiseks ning üldistel ärilistel eesmärkidel.

Privaatsuspoliitika põhimõtted:

  • Üldjuhul saame andmed otse Teilt, kui teete päringu meie veebilehe kaudu, telefoni või e-kirja teel või meie juurde kohale tulles. Isikuandmeteks on andmed, mida klient esitab tellimuse vormistamisel: ees-ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, pangarekvisiidid.
  • Meie kodulehel oma isikuandmeid sisestades annate Te õiguse oma andmeid töödelda ning lubate kasutada teenuse osutamise eesmärgil. Restoran Senso ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele
  • Restoran Senso tagab kliendi poolt esitatud isikuandmete kasutamise kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega, eelkõige ulatuses, mis on vajalik tellimuse täitmiseks.
  • Andnud püsikliendiprogrammi Radisson Rewards liikmena vastava selgesõnalise nõusoleku, võime Restoran Senso kliendi paremaks teenindamiseks saata Teie isikuandmed töötlemiseks Radisson Hotel Groupile ka väljapoole Euroopa Liitu ja Euroopa majanduspiirkonda Ameerika Ühendriikidesse vastavalt Privacy Shield põhimõtetele. Kõikidel klientidel on igal ajal õigus eelnevalt antud nõusolek tagasi võtta.
    Radisson Hotel Groupilt saab privaatsuse kohapealt küsida: privacyquestion@radissonhotels.com ja täpsemalt lugeda siit.

Kliendi õigused:

  • Kliendil on õigus nõuda oma andmete parandamist, kui need on muutunud või ebaõiged, samuti muudel õigusaktidega ettenähtud juhtudel. Kliendil on õigus oma andmete käitlemise kohta saada informatsiooni. Kliendil on õigus nõuda andmete töötlemise lõpetamist ning olemasolevate andmete kustutamist, kui see on vajalik tema õiguste seaduslikkuse tagamiseks, samuti muudel õigusaktidega ettenähtud juhtudel.
  • Restoran Senso uudiseid ning pakkumisi saadetakse uudiskirja kujul e-posti aadressile ainult juhul, kui Te olete selleks avaldanud soovi uudiskirja tellimisvormi kaudu. Lisaks Restoran Senso uudistele ja pakkumistele sisaldavad saadetavad uudiskirjad ka sama juriidilise isiku (Hotell Olümpia AS) alla kuuluvate Cafe Boulevardi ja Tervisekeskuse Club26 uudiseid ja pakkumisi. Teil on võimalik igal ajal loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest, andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldavas e-kirjas toodud juhiseid.

Turvalisus:

  • Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.
  • Restoran Senso rakendab kliendi isikuandmete kaitseks kõiki ettevaatusabinõusid, sealhulgas nii administratiivseid kui ka tehnilisi. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Kliendi esitatud isikuandmeid käsitletakse, kui konfidentsiaalset infot.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused:

  • Restoran Senso jätab endale õiguse muuta privaatsuspoliitika tingimusi, avaldades kodulehel hetkel kehtiva privaatsuspoliitika ja tagades, et sõltumata muudatustest on klientide isikuandmete seadusjärgne kaitse tagatud. Palun külastage seda lehekülge uuendustega tutvumiseks korrapäraselt.
  • Privaatsuspoliitika osas tekkinud täiendküsimustega palume pöörduda e-posti aadressile info.olumpia.tallinn@radissonblu.com.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info küpsiste kasutamise põhimõtete kohta. NÕUSTUN