Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Peakoka eri

Vahtrasiirupiga küpsetatud kitsejuust, ahjupeet salatilehtedega ja punase sibula-kardemonimoos
8.00
Prantsuse sibulasupp krõbeda juustusaiakesega
7.00
Röstitud pardifilee, pardimaks, portveinis hautatud punane kapsas, selleripüree ja punase veini-kirsireduktsioon
14.00
Mereannipasta suvikõrvitsa, spinati ja safranikastmega
9.00
Tumeda šokolaadi vahukook pistaatsiapähklite ja põldmarjadega
6.00

Joogisoovitus

Alvi’s Drift chenin blanc, Lõuna-Aafrika
16 cl   6.50
75 cl   28.00

Alvi’s Drift shiraz, Lõuna-Aafrika
16 cl   6.50
75 cl   28.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN