Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Novembrikuu maitsed

Sügisene salat veinis hautatud pirni, feta, lehtkapsa ja õunasiidrivinegretiga
8.00
Mereannipaella chorizo, gremolata-või ja koorikloomakastmega
11.00
Parma sinki mähitud maisikanafilee sinepi-kartulipüree, sidruni-palsamiäädikakastme
ja köögivilja-julienne’iga
14.00
Spaghetti Alla Puttanesca – spagetid purustatud tomati, anšoovise, küüslaugu, kapparite, tšilli ja oliividega
8.00
Šokolaadikreem musta sõstra vahu ja karamellikastmega
5.00

Joogisoovitus
Masi Masianco, Veneto, Itaalia
16 cl 6.50
75 cl 29.00
Masi Serego Alighieri Poderi Bello Ovile, Toskaana, Itaalia
16 cl 7.50
75 cl 33.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN