Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab
Peakoka eri
Vahtrasiirupiga küpsetatud kitsejuust, ahjupeet salatilehtedega ja punase sibula-kardemonimoos
8.00
Prantsuse sibulasupp krõbeda juustusaiakesega
7.00
Röstitud pardifilee, pardimaks, portveinis hautatud punane kapsas, selleripüree ja punase veini-kirsireduktsioon
14.00
Mereannipasta suvikõrvitsa, spinati ja safranikastmega
9.00
Tumeda šokolaadi vahukook pistaatsiapähklite ja põldmarjadega
6.00
Joogisoovitus
Alvi’s Drift chenin blanc, Lõuna-Aafrika
16 cl 6.50
75 cl 28.00
Alvi’s Drift shiraz, Lõuna-Aafrika
16 cl 6.50
75 cl 28.00
Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.