Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Värviline sügis

Roheline salat, lõhetartar, pošeeritud muna, leivakrõbusk, jogurti-ürdikaste
9.00

Kõrvitsapüreesupp krõbeda peekoni ja saiakrutoonidega
6.00

Peedirisoto, mee ja ürtidega küpsetatud kitsejuust
10.00

Apteegitilli ja küüslauguga röstitud seafilee, seeneraguu, röstitud kartulid ja petersellipuljong
15.00

Pankoga küpsetatud Brie juust, jõhvikatšatni ja marjasalat
5.00

Joogisoovitus

Malbec, Michel Torino Don David Reserve, Cafayate Valley, Argentiina
16 cl   7.00
75 cl   30.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN