Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Armastusega Venemaalt

Pliinid, punane kalamari, viina ja tšilliga soolatud lõhetartar, vutimuna, ürdi-crème fraîche
12.00
Käsitsi valmistatud Siberi pelmeenid lihaga; serveeritakse hapukoore ja adžikaga
10.00
Käsitsi valmistatud Siberi pelmeenid seentega; serveeritakse koorekastmes ja küüslaugusaiaga
9.00
Lõhefilee spinatipadjal lehttaignas, kergelt marineeritud aedviljad ja sidruni-võikaste
16.00
Soe õuna-ingverikook, vanillijäätis ja vaarikakaste
5.00

Joogisoovitus
Masi Masianco, Veneto, Itaalia
16 cl 6.50
75 cl 29.00
Masi Serego Alighieri Poderi Bello Ovile, Toskaana, Itaalia
16 cl 7.50
75 cl 33.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN