Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

 Kevadhõnguline menüü

Riisipaberirullid kana ja krevettidega aasiapärase rohelise salati ja mirini-kastmega
8.00
Kevadine risoto külmsuitsulõhe, ürtide ja sidruni-võikastmega
12.00
Grillitud veisesteik rohelise spargli, kreveti-Hollandi kastme ja frititud kartulitega
18.00
Kevadine pasta spargli, grillitud suvikõrvitsa ja parmesanis paneeritud kanafileega
8.00
Toorjuustukreemiga pavlova granadilli ja mangosorbetiga
5.00

Joogisoovitus

Tommasi Bosco del Gal Custoza DO, Itaalia
16 cl 7.00
75 cl 30.00
Tommasi Rafael Valpolicella Classico Superiore, Itaalia
16 cl 7.50
75 cl 34.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.