Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Aprilli erimenüü

Lõhe-bataadikroketid, rukolasalat, marineeritud sibul ja jogurti-ürdikaste
7.00

Röstitud mereannivarras, kevadine risoto, suhkruherned ja koriandri-võikaste
16.00

Grillitud maisikana, chimichurri kaste, aedvilja-juliennne, friikartulid ja terav tomatikaste
14.00

Kevadine pasta Parma singi, grillitud suvikõrvitsa ja herne-basiilikupestoga
8.00

Kevadine vitamiinipomm: astelpaju-vaarika-banaanismuuti, karamelliseeritud kaerahelbemüsli ja Kreeka jogurti vaht
5.00

Joogisoovitus

Carmen Insigne Sauvignon Blanc, Tšiili
16 cl 7.00
75 cl 29.00
Carmen Insigne Carmenere, Tšiili
16 cl 7.00
75 cl 29.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN