Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Suvelõpumaitsed

Rohumaaveise-carpaccio, tursamaksa-munasalat, laagerdatud juust ja kapparid
8.00
Suitsujuustuga kukeseenesupp, röstitud sai ja krõbe peekon
6.00
Röstitud hiidlestafilee, marineeritud suvikõrvits, soe porgandi-läätsesalat, sidruni-tüümiani-jogurtikaste
13.00
Grillitud veiseantrekoot, puraviku-cappuccino, röstitud kartulilootsikud laagerdatud juustuga ja petersellipuljong
17.00
Soe šokolaadikook, kirsikompott ja vanillijäätis
5.00

Joogisoovitus

Malbec, Michel Torino Don David Reserve, Cafayate Valley, Argentiina
16 cl   7.00
75 cl   30.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN