Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Märtsi menüü

Chimichurri’s särisevad tiigerkrevetid, marineeritud spargel, kerge tsitruse aioli
9.00
Röstitud punaahven, roheliste köögiviljade julienne, kirsstomati-tüümiani tartalett, ürdi-võikaste
15.00
Krõbe seašnitsel, feta-jogurtikaste, punase kapsa coleslaw, rohelise herne püree
14.00
Nero spagetid mereandide, kirsstomati ja koorikloomakastmega
9.00
Tumeda šokolaadi terriin vürtsika tšilliga, astelpajuvaht ja marineeritud astelpajumarjad
5.00

Joogisoovitus
Purtse, Pale Ale, alc 5,5%
0,33 l 5.30
Siidisuka, Sweet Stout, alc 6,3%
0,33 l 5.30

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN