Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Kuldne sügis

Suitsulõhesalat pošeeritud muna, röstitud küüslaugu, õuna ja jogurti-ürdikastmega
8.00

Apteegitilli- ja porrulaugusupp spinati, sinimerekarpide ja krevettidega
7.00

Röstitud huntahven köögivilja-julienne’i, aurutatud brokoli ja ingveri-laimikastmega
16.00

Namiibia lihaveise antrekoot pastinaagipüree, praetud puraviku ja grillitud köögiviljadega
17.00

Pankoga küpsetatud Brie juust jõhvikatšatni ja magusate krõbuskitega
5.00

 

Joogisoovitus

Canti Chardonnay, Itaalia
16 cl 6.30
75 cl 26.00
Canti Merlot, Itaalia
16 cl 6.30
75 cl 26.00

 

 

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.

 

                              

  

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN