Menüü

+372 631 5870

Jõuluõhtu-buffet

24. detsembril kell 19-23 on Sensos kaetud rikkalik jõululaud

Programmis elav muusika ja kell 19-20 on külas jõuluvana.

Menüü

LEIVAD JA VÕIDED
• Värskelt küpsetatud leivad, saiad ja jõululeivad
• Või ja ürdikreem

KÜLM BUFFET
• Klassikaline kihiline heeringasalat peediga
• Marineeritud tiigerkrevetisalat mango, avokaado, krutoonide ja kergelt suitsuse chipotle-ingveri kastmega
• Roheline salat marineeritud feta, ahjutomati ja ürdivinegretiga
• Roheline salat marineeritud kõrvitsa, apteegitilli ja pohladega
• Punane kalamari lisanditega
• Kala-assortii: marineeritud heeringas, kuumsuitsulõhe, täidetud munad krevettidega*
• Koriandri ja tšilliga soolatud lõhefilee sinepivinegretiga
• Lahtine kirsstomati-spargli-ricottaküpsetis
• Skandinaaviapärane paneeritud jõulusink mustasõstraželeega
• Metsloomaterriin peekoni ja pistaatsiapähklitega, serveeritud sibulamoosi ja leivakrõbuskiga
• Valik lisandeid: marineeritud kõrvits, soolatud kurk, marineeritud seened, peedisalat
* Kalad serveeritakse Pariisi kartulite, hakitud punase sibula, hapukoore ja sidrunisektoritega

KUUM BUFFET
• Aurutatud lõhe- ja tursafilee frikassee apteegitilli, küüslaugu ja valge veini kastmega
• Madaltemperatuuril küpsetatud veiseantrekoot röstitud bataadi ja läätse-peekonihautisega
• Janssoni kiusatus: anšoovisekartulivorm
• Valik ahjus röstitud Eesti jõuluvorstikesi hapukapsaga
• Koorene porgandiküpsetis
• Ürdivõiga röstitud kartulid

DESSERDID
• Kaneelirullid ja tähesaiad
• Piparkoogi-brownie šokolaadivahuga
• Beseedessert maasikate ja kohvimascarpone-kreemiga
• Jõuluvürtsidega mandariini-apelsini trifle toorjuustu-sabayonne’ga
• Piparkoogid
• Puuviljad
• Glögi • kohv • tee • jäävesi

Hind: 46 € / ühele

Lisainfo ja kohtade broneerimine:
Tel: +372 631 5314
E-mail: estonia.events@radissonblu.com

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN