Menüü

+372 631 5870

Jõuluõhtu-buffet

24.12 kell 18-23

KÜLM BUFFET

• Klassikaline kihiline heeringasalat peediga (G)
• Marineeritud tiigerkrevetisalat mango, avokaado, krutoonide ja chipotle-ingverikastmega
• Roheline salat marineeritud kanafilee, köögiviljalaastude ja apelsini-ingveri vinegretiga (L, G)
• Ahjupeedisalat kinoa, marineeritud sibula ja palsamiäädika vinegretiga (L, G, V)
• Punane kalamari lisanditega (L, G)
• Kalavalik: marineeritud heeringas, kuumsuitsulõhe, täidetud munad krevettidega*
• Koriandri ja tšilliga soolatud lõhefilee sinepivinegretiga (L, G)
• Kolme juustu quiche kirsstomati ja rukolaga (V)
• Skandinaaviapärane paneeritud jõulusink mustasõstraželeega
• Metsloomaterriin peekoni ja pistaatsiapähklitega, sibulamoos ja leivakrõbuskid
• Valik lisandeid: marineeritud kõrvits, soolatud kurk, marineeritud seened, peedisalat (L, G, V)

* Kalad serveeritakse  kartulite, hakitud punase sibula, hapukoore ja sidrunisektoritega (V)

KUUM BUFFET

• Küpsetatud teriyaki-lõhefilee seesamiseemnetega, rohelised oad, spinat, brokoli (G)
• Röstitud seafilee, savoia kapsa-suitsupeekonihautis, metsaseenekaste
• Kalkuniküpsetis Gouda juustu ja seentega
• Valik ahjus röstitud Eesti jõuluvorstikesi hapukapsaga
• Talvine köögiviljavalik ürtidega (L, G, V)
• Ürdivõiga röstitud kartulid (G, V)

DESSERDID

• Banaani jõulukeeks ja piparkoogid (V)
• Piparkoogi-brownie šokolaadivahuga (V)
• Beseedessert pošeeritud virsikute ja vanillikreemiga (V)
• Jõuluvürtsidega mandariini-apelsini kausikook toorjuustusabayonne’ga (V)
• Puuviljasalat (V)

• Värskelt küpsetatud leivad, saiad ja jõululeivad, või ja ürdikreem
• Glögi, kohv, tee, jäävesi

G – gluteenivaba L – laktoosivaba V – taimetoit

Programmis on elav muusika ja külla tuleb jõuluvana

 Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele kontrollime külastajate nakkusohutust. Täpsema info leiad SIIT!

Hind: 49 € / ühele

Lisainfo ja kohtade broneerimine:
Tel: +372 631 5314  või estonia.events@radissonblu.com

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN