Menüü

+372 631 5870

Aastavahetuse õhtusöök

• Rikkalik buffet-laud meie parimate hõrgutistega
• Meeleolu loob särav noor lauljatar Kristiina Renser
• Lastele eraldi peoruum lustaka programmi ning jõuluvanaga

MENÜÜ

KÜLM VALIK
• Rikkalik kalavalik – soolalõhe, kuumsuitsulõhe, punase kalamarja volovan, marineeritud heeringas, täidetud munad krevettidega ja siiatartar
• Senso antipasti – valik Vahemere ja kodumaiseid sinke, salaamisid ja vorste, mozzarella, Kreeka feta, marineeritud köögiviljad, oliivid, krõbuskid ja focaccia
• Hanemaksakanapee vürtsleival ja punase sibula moos
• Kasukas – pidulik peedisalat õrnsoolaheeringa, külmsuitsulõhefilee ja punase kalamarjaga
• Kokteilsalat riisinuudlite, marineeritud tiigerkrevettide, sojaubade ja tšilli-küüslauguvinegretiga
• Grillitud tuunikala salat pošeeritud muna, salatilehtede, köögiviljade ja tilli-sinepikastmega
• Suitsutatud pardifilee salat apelsinifilee, marineeritud ja grillitud köögiviljade ja kitsejuustuga

KUUM VALIK
• Röstitud meriahven pak choi, kappari-paprika reliši ja aedvilja-julienne’iga
• Grillitud veisefileemedaljonid ürdi-küüslaugumaitsevõi ja grillitud spargliga
• Tšilli ja ingveriga marineeritud seakarbonaad punase kapsa hautise ja ahjuõunaga
• Gremolataga röstitud tiigerkrevetid sooja kirsstomatisalati, terava salsa ja spinatiga
• Kartuli-juustuterriin
• Aurutatud basmati riis seesamiseemnetega
• Pärlkuskuss lillkapsa, kikerherne ja ürdikastmega

DESSERDID
• Rikkalik juustuvalik murakamoosi ja koduse näkileivaga
• Valik Café Boulevardi parimaid kooke
• Olümpia sefiirikorvikesed tumeda šokolaadiga
• Rikkalik šokolaadikook pistaatsiapähklite ja marjakastmega
• Granadilli panna cotta apelsinifilee ja -siirupiga
• Puuviljavalik
• Kohv • tee • jäävesi

Tervitusjook ja pokaal Clos Amadori vahuveini uue aasta saabumisel

31.12.2019 20.00–00.00

Hind 89 €
6–12aastastele 59 €
Kuni 5aastastele 10 €

LISAINFO JA BRONEERIMINE
T: +372 631 5650
olumpia.concierge@radissonblu.com

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info NÕUSTUN