Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Suvine Grill & Chill menüü

Röstitud tiigerkrevetid avokaado ja greibisalati, salsa verde ja baguette’i laastudega
9.00
Grillitud lambalihavarras rohelise salati, peedihummuse, marineeritud punase sibula ja koriandri-küüslaugukastmega
8.00
Grillitud tuunikala pošeeritud muna, hautatud spinati ja paprika-relish’iga
18.00
Grillitud veisesteik sooja spargli-kartulisalati, Hollandi kastme ja röstitud kirsstomatitega
21.00
Suvine tiramisu mascarpone-kreemi, maasikatoormoosi ja mandliküpsisega
5.00
Mango- ja granadillivaht suvise marjasalatiga
5.00

Joogisoovitus
Reserva Chardonnay, Carmen 2014, Rapel Valley, Tšiili
16 cl 6.00
75 cl 26.00
Carmenere, Carmen 2014, Rapel Valley, Tšiili
16 cl 6.00
75 cl 26.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.