Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Sügisandide erimenüü septembriks

Liivimaa lihaveise tartar muna, soolakurgi, Tallinna vürtsikilu ja mädarõikaga
9.00
Kõrvitsapüreesupp röstitud saia ja krõbeda peekoniga
6.00
Paneeritud haugikotletid hautatud porgandi, spinatikreemi, värske soolakurgi ja ohtra tilliga keedetud kartulitega
12.00
Sinepi ja tšilliga röstitud seafilee praetud puravike, ahjusibulaga kartulipüree ja tummise lihapuljongiga
16.00
Valge šokolaadi-kitsejuustukook mustikatega
5.00

Joogisoovitus
Tommasi Bosco del Gal Custoza DO, Itaalia
16 cl 6.50
75 cl 28.00
Tommasi Rafael Valpolicella Classico Superiore, Itaalia
16 cl 7.50
75 cl 34.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.