Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

andres

Peakokk soovitab: maikuu menüü Eesti parimatest toiduainetest
Eesti Toiduliidu poolt korraldatud konkursi Eesti Parim Toiduaine 2017 järgi

Kalamatsi kitsejuustusalat ahjutomati, karulaugu ja kasesiirupi kastmega
8.00
Lillkapsapüreesupp Saarema Old juustukrõpsudega
6.00
Röstitud forell soolavõi, röstitud värviliste porgandite, kartulitambi ja karulaugukastmega
14.00
Tallelihast kotletikesed kitsejuustu-musta küüslaugu kreemi, ahjukartulite ja vürtsika tomatikastmega
13.00
Skyri- ja kasesiirupikook rukkileiva põhjal marjakastme ja kamabeseega
5.00

Kuu eripakkumine – Purtse pruulikoja käsitööõlu
Purtse, Pale Ale, alc 5,5%
0,33 l    5.00
Siidisuka, Sweet Stout, alc 6,3%
0,33 l    5.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.