Menüü

+372 631 5870

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab

Peakokk soovitab: uuel aastal uue hooga!


Grillitud tuunikalasalat seesamiõliga küpsetatud tomatite ja mango-avokaadosalsaga
9.00

Röstitud punaahven sidruni-kartulipüree, köögivilja-julienne’i ja paprika-võikastmega
15.00

Madaltemperatuuril küpsetatud talle välisfilee kartuli ja Edami juustu terriini,
ahjupeedi ja punase veini kastmega
16.00

Vürtsikad Vietnami stiilis klaasnuudlid tiigerkrevettide ja köögiviljadega
11.00

Kreeka jogurti dessert mango, granadilli ja granaatõunaga
5.00

Joogisoovitus
Masi Possessioni Bianco Serego Alighieri 2015, Veneto, Itaalia
16 cl 7.00
75 cl 30.00
Masi Poderi Bello Ovile Organic Serego Alighieri 2014, Toscana, Itaalia
16 cl 8.00
75 cl 35.00

Mõned meie toidud sisaldavad allergeene. Palun küsi täpsemat infot meie teenindajatelt.